avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Penalitati pentru neplata impoziului pe teren
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Penalitati pentru neplata impoziului pe teren

Buna seara,

As vrea sa stiu care este procentul de penalitate in cazul in care nu s-a achitat impozitul pe teren din 2008 pana in prezent. In acest caz se vor calcula si majorari de intarziere si dobanzi?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: taie , utilizator 18:43, 11 Martie 2010
Adresati-va primariei locului situarii terenului si veti afla exact suma . Se calculeaza doar majorari de intarziere ...
Multumesc, dar Primaria Slobozia mi-a calculat majorari de intarziere de 4600 ron. Din cate stiu majorari de intarziere sunt 0,1% pe zi. Din calcule rezulta majorari de 2300 ron. Si nu inteleg de ce suma este dubla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati cass radu1838 radu1838 Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Penalitãþi la restanþa pe 4 ani la impozitul pe clãdire ºi teren doinamonica doinamonica Bună ziua. Doresc să vă întreb cum se calculează penalităţile de întârziere la impozitul pe clădire, inclusiv taxa de habitat. Locuiesc la casă, ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog! alexandrudaniela alexandrudaniela am o situatie cam neobisnuita ( sau ma rog.......). Contabila a uitat sa plateasca la ITM cimisionul din luna iunie! Tocmai l-am platit saptamana asta . Doar ... (vezi toată discuția)