avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegare de competente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegare de competente

hello,
delegarea de competente se poate face partial? daca directorul general deleaga unui angajat o atributie, acesta si-o mai poate exercita?
Cel mai recent răspuns: amoco , utilizator 17:11, 4 Ianuarie 2007
a nu se confunda delegarea de competente cu stabilirea de sarcini sau cu incredintarea executarii unor sarcini subordonatilor.

delegarea de competente ar insemna o delegare a atributiilor legale si/sau statutare ce sunt atribuite directorului general. Un director general poate incredinta unui director executiv de ex (dir comercial, de vanzari, etc.) atributia de a negocia si semna contractele comerciale pentru livrarile de produse si servicii realizate de societate ... insa nu-i poate delega directorului comercial atributia de a semna un contract de credit bancar sau un contract de garantie imobiliara ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)
Delagarea de responsabilitati andib andib Buna ziua. Am o mare intrebare legata de delegarea de responsabilitati. In cadrul adminitstratiei publice se practica cu succes delegarea de responsabilitati. ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii administrator brendissima brendissima Intr-o societate cu 2 asociati persoane juridice, in care administrator este o pers fizica, se pot delega atributiile adm catre directori si cum? Tb facuta AGA ... (vezi toată discuția)