avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru

Buna seara
Am infintat de curand o societate comerciala care are ca obiect un magazin online cu sediul social la mine in apartament.Intrebarea mea este daca trebuie sa mai declara undeva acest punct de lucru sau nu?multunesc frumos
Cel mai recent răspuns: OMHR , Consultant resurse umane 14:43, 12 Martie 2010
sediul social este in ap dumneavoastra dar punctul de lucru unde este?sediul social si punctul de lucru sunt diferite
Punctul de lucru tot in apartament este.Adica intr-o camera am depozitat marfa si acolo facem toate pachetele si restul.
activitatea se desfasoara la sediul social nu exista punct de lucru.Aceste informatii sunt transmise de la registrul comertului la administratia financiara de care apartine societatea,dumneavoastra va trebuii sa depuneti declaratiile lunare/trimestriale /semestriale la administratie in termen atat.trebuie sa va cumparati registrul unic de control , registrul de evidenta fiscala si sa cereti eliberarea CIF-ului daca este cazul.Ulterior daca intervin modificari fata de ceea ce s-a declarat initial la Registrul comertului(tvs,salariati etc) se declara la administratia financiara de care apartine firma prin declaratia 010.
In rest mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Inchidere temporara activitate iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce trebuie sa fac daca doresc ca o perioada sa inchid activitatea unei firme? impozitele se mai platesc? (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)