avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionar grad III cu drept de munca 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionar grad III cu drept de munca 4 ore

Buna ziua !
Ma numesc costache elena si sunt pensionat grad III .=D>Am gasit ulterior un loc de munca unde sunt angajata cu contract de munca 4 ore.De luna viitoare patronul vrea sa-mi schimbe incadrarea la 2 ore zilnic.Ce dezavantaje am eu ca salariat in cartea de munca?vis-a-vis de prima incadrare.Cum mi se calculeaza 2 ore la vechime ??

multumesc !
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:34, 12 Martie 2010
Daca ptr cele 4 ore lucrate vechimea se considera la jumatate (ex ati lucrat 1 an dar se considera vechime doar 6 luni) acum, ptr 2 ore vechimea se calculeaza impartind perioada lucrata cu 2 ore la 4 (ex. ptr 1 an lucrat cu 2 ore se considera vechime doar 3 luni)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate plesea_enache@yahoo.com plesea_enache@yahoo.com cu toate ca nu as vrea, am ajuns si in situatia asta, ma numesc plesea enache , am parkinson si sunt nevoit sa ma pensionez pe caz de boala , am 50 de ani si o ... (vezi toată discuția)
Pensie partial anticipata elenaca elenaca vreau sa stiu, daca la iesirea la pensie anticipata se ia in calcul si un contract de 2 ore la o alta firma ca vechime in munca sau se calculeaza doar la ... (vezi toată discuția)