avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot legal sa fac ?....un contract?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot legal sa fac ?....un contract?

Buna dimineata !....am deschis o firma cod caen 9311-9312, este un poligon de tir inchis...am nevoie de un instructor de tir (persoana este politist ) si are acest atestat de instructor de tir...Pot eu sa il iau cu un contract sa presterze servicii pentru poligon???.....deoarece in statutu politistului se interzic multe !!!!....''un contract de voluntariat neretributi ''...
Ar putea sa faca parte din firma mea ca si actionar ? asa ar putea sa presteze servicii ca si insructor de tir....??

Alte discuții în legătură

Conditii de indeplinit pentru infiintarea unui poligon tragere ContSters110753 ContSters110753 Buna seara !!! Va scriu in numele sotului meu Ce posibilitati legislative as avea sa imi deschid un poligon de tragere ? ART. 48 (statutul politistului ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala gufisor gufisor Buna ziua, tatal meu detine un spatiu construit pentru locuit si dotat pentru sala fitness, cabinet masaj, piscina acoperita, sauna si jacuzzi. 1. Pot ... (vezi toată discuția)
Pot oare? ContSters110753 ContSters110753 Buna !...spuneti-mi va rog daca se poate sa fac un contract de colaborare (prestari servicii ) cu un bugetar(politist) instructor de tir ! (vezi toată discuția)