avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... limite proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

limite proprietate

As dori daca ma puteti indruma ce institutie poate determina limitele proprietatii , intrucat eu am cumparat o casa din care fostii proprietari sau mutat de mult si vecinul a construit un gard despartitor la gradina care nu este in continuarea benzii de(de aprox.15 cm) ce demarcarheaza casele ce sunt lipite una de cealalta afandu-se coforma acestei teorii pe terenul meu ....?#-o

Alte discuții în legătură

Reintregirea proprietatii cristi.petre65 cristi.petre65 am urmatoarea intrbare: in saptele casei mele pe o portiune de 19 metri lungime si 60 centimetri latime trebuia sa fac gard despartitor fata de vecinii ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere dani-1980 dani-1980 Am cumparat casa si ulterior teren in spatele ei,casa de langa mine a fost pierduta la banca,si terenul din spatele ei,lipit de al meu e proprietatea ... (vezi toată discuția)