avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de trecere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de trecere

Am cumparat casa si ulterior teren in spatele ei,casa de langa mine a fost pierduta la banca,si terenul din spatele ei,lipit de al meu e proprietatea statului.Dar in timp ce casa mai era folosita,vecinul care a pierdut-o a construit intentionat o cosmelie de 3x2m,abuziv,care acum imi restictioneaza accesul si cu roaba in gradina mea noua(de doi ani)avand spatiu de doar 65 cm intre casa si cosmelie.
Casa s-a vandut acum la licitatie,iar noii proprietari nici nu vor sa auda de daramat,cu toate ca au aceleasi drepturi pe acel teren ca si mine.Mentionez ca pe terenul respectiv fostii proprietari nu au avut nici drept de folosinta,impozitul neplatit de n ani,casa si terenul neaflandu-se pe acelasi extras,dar noii proprietari sustin ca tot ce a ramas e al lor si nu daramam nimic#-o.E vorba de doar sase metri patrati.Ce pot face in situatia aceasta,va rog?
In cel mai rau caz,am sa depun cerere de cumparare si pentru cealalta parte de gradina,si ii las doar cu cosmelia si eu cu toata gradina,ce sa fac
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2015
dani-1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: dani-1980 , utilizator 11:12, 28 Iunie 2015
Nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite proprietate liniuta liniuta As dori daca ma puteti indruma ce institutie poate determina limitele proprietatii , intrucat eu am cumparat o casa din care fostii proprietari sau mutat ... (vezi toată discuția)
Cadastru eronat ? tudor_11 tudor_11 la tara, casa batraneasca.mergem foarte rar. in spatele casei gardul de razor nu mai e demult, iar parintii tineau razorul din stalpul gardului de la strada in ... (vezi toată discuția)
Constructie gard ContSters373535 ContSters373535 Buna ziua !. In anul 2003 am construit o casa pe un teren de 400 mp cumparat in anul mentionat. La inscrierea constructiei in CF am executat planul ... (vezi toată discuția)