avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale delistare furnizor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

delistare furnizor

intrebare: daca intervine delistarea furnizorului, furnizorul este obligat sa primeasca toate marfurle ce au ramas in stocul clientului???? eu zic ca nu pt ca ar incalca normele privind interzicerea returului de marfa.

stie cine sigur????
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 03:00, 20 Februarie 2007
ce intelegi prin delistarea furnizorului?

delistarea e o operatiune specifica pietelor de capital si nu are nici o legatura cu raporturile contractuale incheiata de societatea listata!

poate doar daca se produce delistarea ca efect al unei divizari, insa si in aces caz nu prea se produc modificari ale raporturilor contractuale existente ...
care sint normele care interzic retururile de marfa?
ce inseamna delistare?#-o
in momentul delistarii , furnizorul avea marfa livrata, dar pt care nu ii era facuta plata?
platile erau stabilite in contract la termen sau in urma vanzarii?
ajuta-ma cu mai multe date concrete ca sa iti pot da un raspuns corect .
in mod normal nu se face returul marfii.
care a fost motivul delistarii?
de obicei este nelivrarea marfurilor la timp astfel incat apar asa zisele " rupturi de stoc"...:-/
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2007
lidiutza2in1, utilizator
nu inteleg acesta delistare. e prima data cand aud "delistarea fz"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de neexecutare? aartist aartist Buna ziua, Am incheiat un contract vanzare-cumparare marfa cu urmatoarele clauze: - termen de livrare 20 de zile de la semnarea contractului; - termen de ... (vezi toată discuția)
Stoc lidiao lidiao Buna, livrez marfa la un supermarket, acesta imi face retur de marfa la pretul de vanzare. In stoc cum pot sa inregistrez marfa. sau mai exact cand fac ... (vezi toată discuția)
Obiective expertiza contabila OANA GORAN OANA GORAN Dragi colegi, am urmatoarea situatie : ag eco X nu mi-a livrat toate bunurile ce faceau obiectul contractului, aveam contract abonament, trebuia sa livreze 10 ... (vezi toată discuția)