avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii vechime
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

vechime

pentru vechime in munca se da decizie ? O persona la 1.12.2009 a facut 20 ani de munca si a primit un spor de 25 % primeste decizie
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:22, 12 Martie 2010
In mod normal societatea isi declara toate sporurile in contractul colectiv de munca ,se face act aditional cu modificarea lit Jpct 2.a) a contractului individual de munca iar un exemplar din actul aditional se inmaneaza angajatului.
Nu, este nevoie doar de act aditional in care se mentioneaza noul spor. In baza acestuia se opereaza in cartea de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime coromadaniel coromadaniel Buna ziua, Revin cu un alt subiect tot din compania mea si anume sporul de vechime. In momentul de fata in cazul meu am dreptul la un spor de vechime de ... (vezi toată discuția)
Sporuri care se trec in cartea de munca mamon mamon Buna ziua, Revin cu o intrebare legata de sporuri.La angajare,inchei un contract individual de munca,model standard luat de la ITM.Pana acum la rubrica ... (vezi toată discuția)
Decizie?sau act aditional?sau amandoua? deni15 deni15 cand un salariat trece la o alta transa de vechime, ii faci decizie ?sau act aditional? fiind o modificare la contract mai exact se modifica ... (vezi toată discuția)