Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati intr-o problema. Am vandut marfa in valoare de 100.000 lei unui alt SRL iar acum nu primesc banii deoarece acesta spune ca nu are de unde sa imi dea. Stiu ca marfa mea se afla inca in depozitul lor. Intrebarea mea este cum pot sa imi recuperez macar o parte din marfa deoarece acesta spune ca nu are de unde sa imi dea acesti bani? Ce cale legala exista?
In cazul in care incercarile amiabile ale partilor in rezolvarea unui conflict esueaza se apeleaza la instanta de judecata.
Puteti solicita, in cadrul actiunii intentate, si infiintarea unui sechestru asigurator asupra marfii respective, existand pericolul ca marfa respectiva sa dispara sau sa fie valorificata de catre parat.
De acord cu ce a spus d-l consilier dar mai intai ar trebui facuta procedura concilierii pe art.720 ind.1 altfel actiunea ar putea fi respinsa ca prematur introdusa.....
Procedura concilierii
luminel
Creditorul s-a indreptat impotriva debitorului cu cerere privind emiterea unei somatii de plata, care a fost respinsa.
Ulterior creditorul introduce actiune ... (vezi toată discuția)
Ce pot face?
ddianna
Buna ziua,
Am prestat servicii transport marfa firmei x.Am emis factura si am trimis-o prin posta cu confirmare de primire pentru a ne fi achitata. Firma ... (vezi toată discuția)