avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare cerere oferta job
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

cerere oferta job

Buna ziua,
Caut oferta de job in domeniul juridic pentru am perfectiona cunostintele teoretice detinute in aceasta arie. Sunt studenta la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, anu lII.Nu detin experienta relevanta in domeniu dar doresc sa imi dezvolt o cariera in acest sens..
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Job in domeniul juridic catalyna_pavel catalyna_pavel Cum pot obtine un job in cadrul unui cabinet/societati de avocatura? Mentionez ca sunt studenta la Drept, anul 2 (a doua facultate) si imi doresc foarte mult ... (vezi toată discuția)
Loc de munca in domeniul juridic mihaela dinca mihaela dinca Buna ziua! Numele meu este Mihaela Dinca,sunt din Bucuresti,am 29 ani,in prag de licenta la Facultatea de Drept si Administratie Publica (Universitatea Spiru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa invat cat mai mult. in ce conditii pot colabora cu profesionistii pentru imbogatirea cunostintelor practice? ContSters291672 ContSters291672 Buna ziua. Am sa incep prin a mentiona ca sunt studenta in anul II la Drept , in cadrul Universitatii Ovidius Constanta. Invat foarte mult si am note mari, imi ... (vezi toată discuția)