buna ziua..am avut incheiat un contract pe 2 ani de zile cu o firma de televiziune prin satelit si luna aceasta mi-a expirat contractul cu ei si am decis sa-l reziliez deoarece am gasit o oferta mult mai avantajoasa la o alta firma...Problema e ca atunci cand m-am dus sa le predau echipamentul primit in custodie am constatat ca decodorul nu mai functiona...cei de acolo nu vor sa il primeasca spunand ca tre sa il predau in stare de functionare,deci implicit nu vor sa imi rezilieze contractul...Nu iteleg insa ce vina am eu deoarece decodorul este sigilat si nu are nici o urma de lovire sau alte daune pe el...este un defect care nu sa produs din vina mea...poate sa defectat pt ca nu l-am mai folosit de vreo 3 luni,..oricum cui ma pot adresa daca nu vor sa imi rezilieze contractul amiabil si imi cer sa platesc 200 euro pe decodor??????!!!!
Da , este specific acestor gen de firme , eu am avut o problema similara , dar cu multa , multa insistenta ,adrese am reusit sa scap de ei, defapt tot ce vor ei e ca sa va pastreze ca si client .In primul rand cititi contractul, sub ce forma vi sa dat aparatura sau ce scrie in procesul verbal de predare -primire a aparaturi, daca se face dovata proastei utilizari a acestora se poate cere contravaloarea acestora, in cazul tau cere sa o faca.Si nu au dreptul sa prelungeasca un contract pentu asa ceva.
Rog frumos ambii useri care au postat mesaje in aceasta discutie, sa sterga denumirile societatilor implicate in discutie.In acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica, astfel cum prevede si Regulamentul de postare in forum.
Va multumesc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
dannamicaela
Eu sunt stabilita in strainatate, in 2013 venind in tara am dorit sa-mi fac un contract la o companie de televiziune pentru a avea programe romanesti. Totul a ... (vezi toată discuția)