avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat si concediat dupa 3 zile cu art.65 alin.1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat si concediat dupa 3 zile cu art.65 alin.1

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca am vreun temei legal sa contest aceasta concediere.
D.p.d.v moral, etc

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 12 Martie 2010
Angajatorul nu trebuie sa dovedeasca nimic in perioada de proba, de acea nu cred ca veti avea sanse de reusita daca mergeti chiar in instanta.
Dar suntei liber a o face.
Condiţiile impuse de art. 65 din Codul muncii sunt desfiinţarea locului de muncă şi existenţa unei cauze efective, reale şi serioase.
In instanta dvs trebuie sa demonstrati contrariu , si anume ca, concedierea nu are la baza o cauza efectiva, reala si serioasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare locului de munca Q&A Q&A Este legala incetarea CIM determinata de desfiintarea locului de munca ocupat de salariat pe motive de reorganizare a activitatii (art 65 din codul muncii) ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post concediere individuala ContSters31759 ContSters31759 Daca am desfiintat un post din cadrul firmei, in cat timp mai pot angaja pe acel post? (vezi toată discuția)
Restructurarea locului de munca ContSters252493 ContSters252493 Buna ziua, Doresc sa sa stiu in ce conditii un angajator poate face restructurare de post. Din cate am inteles eu angajatorul imi prezinta o instiintare cu ... (vezi toată discuția)