avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de handicap

Mama mea, bolnava de diabet, are certificat de handicapat gradul 4. As dori sa stiu daca in aceste conditii beneficiaza de o indemnizatie de handicapat. Precizez ca nu are nici un alt venit si pensie de boala nu poate obtinerea deoarece nu are numai 6 ani lucrati.Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:03, 12 Martie 2010
Incadrarea acordata ,nu beneficiaza de acordare indemnizatie
In baza documentelor medicale,contactati serviciul specializat local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale pentru persoane cu handicap Lisa30 Lisa30 Buna. Sunt PFA, am 40 de ani si sunt bolnava de diabet tip 1 (de 10 ani), tiroidita Hashimoto (de 8 ani) si boala Crohn (de 5 ani). Pot obtine un certificat de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia sociala minima adrianaionela adrianaionela buna seara !am o intrebare legara de pensia sociala garantata .mama mea in varsta de 47 de ani este bolnava de leucemie si ia o pensie de handicap de 270 de ... (vezi toată discuția)
Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)