avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobil

rog frumos unde ma pot adresa in cazul meu necunascotor al legilor. in anul 1991 fratele meu depune o cerere de revendicare a unui imobil al bunicilor tatal nostru fiind in viata si unchiul meu in anul2000 tatal meu decedeaza in 2004 fratele meu autentifica declaratie la notar raminind strain fata de sucesiunea tatalui in anul 2005 gasesc un act al unui alt imobil il depun in baza legi 247/2005 find pe numele tatalui meu depun cerere plus dosar cu acte necesare inclusiv declaratia fratelui meu in data 17.01.2006 face procura unui mandatar M.D. in data de16.05.2006i se inmineaza titlu de propietate pe numele lui[ imobilul bunicilor] in09.08.2006 vinde imobilul prin acelasi mandatar MD [atentie la date caci M.D. ESTE SEFUL COMPATIMENT REGISTRU AGRICOL] eu nestind de tranzactie pina in 2008 il dau in judecata respinge actiunea ca lipsa de interes caci nu am depus cerere pe numele meu pentru imobil bunicilor iar cererea mea in baza legi 247/2005 cu toate ca iam dat in judecata citigid prin decizie a t.r.b. spune co nu au teren DOMNUL M.D.rog frumos cu stima si respect
Cel mai recent răspuns: sandupetre1964 , utilizator 09:17, 13 Martie 2010
ce vreti sa intrebati mai exact?:O
unde mai pot apela la d.n.a. la interlopi nu la astia finca cred ca ei sunt
acel TP pt imobilul care a apartinut tatalui dvs si pt care s-a emis titlul doar pe numele fratelui l-ati atacat?
l-am dat mi sa respins actiunea ca lipsa de interes ca nu am depus cerere pe numele meu pentru imobilul bunicilor am mentionat caci a renutat la sucesiune cu declaratie pe care am prezentato instantei fiid din 2004 iar T.P.i se elibereaza in 2006 cu toate ca am depus si la primarie declaratia lui la dosarul meu din 2005

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. de curand am inceput prin avocatul meu o actiune in constatare pentru stabilirea dreptului ... (vezi toată discuția)
Mostenire OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU BUNA ZIUA! as avea si eu mai multe intrebari legate despre o mostenire .Bunica mea umbla de foarte mult timp dupa o mostenire de 9 ha de care beneficieaza ... (vezi toată discuția)
Succesiune jan.v jan.v Trei frați moștenesc pe tatăl decedat acesta fiind moștenitorul tatălui său decedat (bunicul copiilor). Mama fraților face cerere de reconstituire a ... (vezi toată discuția)