1.Am 2 CIM, unul cu norma intreaga si unul cu jumatate de norma, respectiv 2 ore/zi.Sunt pe firme diferite, dar care colaboreaza.Cum se face calculul CO neefectuat? primesc nr de zile numai de pe urma CIM cu norma intreaga?nu stiu daca este vorba de cumul de functii, stiu ca angajatorul mi-a facut asa pt ca era mai bine pt firma, dar eu nu am lucrat cele 2 ore/zi de pe al 2 CIM si nu am indeplinit nici o functie.E normal?am observat acum ca ceva nu e in regula pt ca eu imi calculasem altfel CO neefectuat in urma demisiei.as vrea sa mai intreb daca nu exagerez cu aceasta intrebare cat ar trebui sa primesc la un salariu de 1240 ron si 12 zile ramase.
2. daca eu am lucrat din 15 aug 2005 pana in 22 dec 2006 si mi-am luat numai 9 zile concediu in 2006, pot cere in afara de zilele de pe 2006 si zilele de pe 2005?
Calcul co
TEA
Salut,
Intrebarea mea este urmatoarea: daca s-au abrogat dispozitiile Codului Muncii privitor la calcularea nr de zile de CO proportional cu timpul efectiv ... (vezi toată discuția)
Dreptul co
georgix
directorul unei firme a depus cerere de incetare a raporturilor de munca in luna martie 2008( are si calitatea de pensionar) si cere sa i se acorde co pe tot ... (vezi toată discuția)
Co norma partiala
v_florina
Buna ziua,
Revin cu vesnica intrebare referitoare la CO pentru angajat cu norma partiala. Inteleg, daca am un angajat cu norma de 2 ore/zi si 21 zile CO, ... (vezi toată discuția)