avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosenire

buna ziua.am si o poveste ,de zis .soacra-mea si sotia mea unica fica,au de la socrulu meu o casa construita de socrul me cu autozizati din 1964.socrul meu este mort in 2005 .mama lui care a murit dupa acee 5-6 ani in urma.titlul a fost eliberat de mama lui care a locuit numai la oras de cand s-a casatorit una din surorile lui socra-miu -.mai are 4 surori.au si teren in extravilan 4 ha la cimp. socrul meu a platit tot timpul taxa la primarie 40 si ceva de ani.Surorile vor sa imparteasca si terenurile la cimp si planul intravila de 4000m cu o latime de 26 m si lung dupa care se strimteazaSI CASA.SUNTEM IN ISTANTA DE 1 SI JUMATE. ASTEPT UN RASPUNS.intrbarea mea este in ce masura au dreptul surorile socrului meu?socrii mei de 40 si ceva de ani au grija de curtea aceea.CUM AR PUTEA SA FACA TITLUL DE PROPIETATE PE CURTE AVID AUTORIZATIA DE CASA DIN 1964 PE NUMELE LOR.DA SIGUR CA AVEM AVOCAT DAR TOTUL SA AMANA MEREU CA NU SE INTELEGE NIMIC.DE UN AN JUMATE.INTREBARE CINEVA CARE ARE O CASA DE 40 DE ANI PE UN TEREN SI ARE AUTORIZATIE SI A PLATIT TOATE DARILE PANA IN ULTIMA ZI.CUM E POSIBIL CA SURORILE SA VINE SI SA SPUNA CA AU DREPTUL.ELE AVEAU 2 ANI RESPECTIV 5 LUNU CIND A FOST CASA CONSTRUITA DE FRATELE LOR
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
ContSters135021, utilizator
care e intrebarea? :hm:daca sunteti in proces de un an jumate, nu aveti avocat? daca nu, foarte rau!:confused: ce credeti ca putem face noi de aici ptr cauza dvs fara sa vedem dosarul?:wassat: daca aveti avocat, de ce nu il intrebati pe el ce aveti de intrebat?:-/
Buna sunt Valerio.Va rog frumos daca pute-ti sa imi da-ti si mie un alt raspuns acum am fost mai explicit.Am vazut ca sunte-ti on -line.va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea casei parintesti Cristian199 Cristian199 In urma cu aproximativ 40 de ani a murit bunica si dupa succesiune bunicul a ramas cu partea lui din casa si partea ei a fost impartita celor trei copii. ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa fara acte SANTIER SANTIER Buna ziua! Impreuna cu sotia avem o casa construita de noi pe terenul socrului meu, in prezent decedat. Sotia lui traieste, si suntem 3 copii. Ceilalti 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters135021 ContSters135021 Buna ziua.Eu si cu mama mea locuim intr-o casa construita de tatal meu cu autorizatiea in 1970.Este construita pe un teren intravilan de 4000mp.,are 26 ml ... (vezi toată discuția)