avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de muca 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de muca 4 ore

sint angajat 4 ore pe zi un an de zile inainte am lucrat 3ani o alta firma cu program 8 ore.daca desfinteaza postul meu am drept se beneficiez somaju:O:O:O
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:06, 12 Martie 2010
da , cu conditia ca in ultimele 24 de luni sa aveti lucrate 12 luni, pt stagiul de cotizare
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
vidiva, utilizator
Pentru persoanele încadrate cu contract individual de muncă cu timp parţial, stagiul de cotizare se stabileşte proporţional cu timpul efectiv lucrat, prin cumularea stagiilor realizate în baza contractelor individuale de muncă cu timp parţial.
Trebuie sa aveti un stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării cererii. De rerinut ca doua luni lucrate cu 4 ore echivaleaza cu o luna de stagiu la somaj.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj la timp partial de lucru? carmena_iasi carmena_iasi Buna seara. Stiti cumva daca un angajat care a lucrat cu timp partial (4 ore) poate beneficia de indemnizatie de somaj? Multumesc (vezi toată discuția)
Drept la somaj OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI daca am fost incadrat in muca pe perioada determinata la expirarea celei de a doua prelungiri nu mi se mai prelungeste contractul pentru ca este reducere de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de șomaj normă parțială de timp lt lt Bună ziua, O persoană care are a fost angajată în luna noiembrie 2019 cu normă întreagă de 8 ore/zi (înainte de noiembrie era neîncadrată muncă ... (vezi toată discuția)