avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj voluntar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj voluntar

Va salut cu respect!

Am o problema cu un partaj voluntar care nu a fost facut dupa divort. Motivul partajului este acela ca apartamentul care a fost dobandit in timpul casatoriei trebuie sa-mi revina mie, pentru ca mai exista si copii din alta casatorie, (facuta dupa divort), care ar putea veni la mostenire la decesul fostului sot.(acum este intr-o stare grava, tocmai a fost diagnosticat cu cancer). De aceea as dori ca partajul sa se realizeze cat mai repede. De asemenea va rog daca mi-ati putea da un model de intocmire a actiunii de partaj voluntar in instanta. Mentionez ca partajul se va face cu voia ambelor parti. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:47, 12 Martie 2010
Daca apreciati ca exista consens asupra modalitatii impartire masa de partaj,puteti materializa intelegerea in forma autentificata la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire copii nelegitimi SVD SVD Ce drepturi de mostenire au copiii nelegitimi (dinafara casatoriei, dar recunoscuti), avind in vedere ca partajul bunurilor comune dintre mine si sotul meu ... (vezi toată discuția)
Partaj fara divort dienuta dienuta O situatie mai dificila, in care se afla niste cunostinte. - Sotia, casnica, un fiu dintr-o casatorie anterioara ( crescut de actualul sot, care i-a cumparat ... (vezi toată discuția)
Partaj divorÞ IAMANDI CRISTIAN IAMANDI CRISTIAN Bună ziua, 1.În situaţia în care soţii hotărăsc de comun acord să divorţeze pe cale amiabilă, bunurile dobândite în comun în perioada ... (vezi toată discuția)