in urma cu 4 ani am achizitionat prin sistemul rate lunare niste aparate electrocasnice . la semnarea contractului nu am observat ca in acel contract undeva la sfarsit scris cu litere minuscule erau trecute si conditiile utilizarii unui eventual card de credit daca va fi trimis de banca ..la cateva luni am primit prin posta un card de cerdit cu codul pin dar fara conditiile de utilizre care ulterior am aflat ca se aflau pe ultima pagina a contractului intocmit ptr bunurile achizitionate .acum in urma diminuarii salariale si a pierderilor unor sume si tichete de masa nu mai pot face restituirea integrala lunara dar in fiecare luna platesc rata dar nu cea totala dar platesc lunar insa nu in totalitate ci o suma mai mica .din aceasta cauza mi se adauga lunar comisioane si penalitati exagerat de mari iar banca ma ameninta cu trimiterea in istanta . as dori un sfat sau mai bine zis ar fi vreo modalitate sa pot sa ajung l o intelegere cu ei a scapa de aceste comisioane si penalitatri enorme ? va multumesc .