avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... obtinere certificat nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

obtinere certificat nastere

daca tatal nu este la data nasterii in tara iar noi nu suntem casatoriti legal ,ce trebuie facut ptr a obtine certificatul de nastere in care sa apara si numele tatalui?adica sa il recunoasca legal ,asa cum ne dorim amandoi
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 22:55, 13 Martie 2010
pai da ,e adevarat..........dar eu nu ii pot face certificat de nastere in care sa apara ambii parinti,iarmie imi trebuie certificatul ptr indemnizatie si alocatie......
nu pot astepta o luna,doua .....
Pentru indemnizatie si aplocatie puteti sa folositi certificatul de nastere al copilului chiar daca la rubrica tata nu apare altceva decat liniuta. Cand tatal va veni in Romania atunci va prezentati cu el la Starea civila si printr-o simpla declaratie recunoaste ca este tatal copilului si vi se elibereaza alt certificat unde apare numele lui la rubrica tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea copilului carmesita carmesita Buna seara, ma numesc carmen si am o curiozitate. Se poate recunoaste un copil fata prezenta si consimtamantul tatalui de recunoastere? (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni si am aflat ca tatl copilului m-a inseala si este o persoana iresponsabila cu care nu as vrea sa imi petrec restu ... (vezi toată discuția)
Poate concubinul sa beneficieze de indemnizatie pentru cresterea copilului? omama omama Buna ziua,sunt mama a doua fetite si in curand voi deveni ptr a treia oara mamica,din pacate sunt in divort ,insarcinata sunt cu concubinul cu care ... (vezi toată discuția)