avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz incredibil de neimplicare a POLITIEI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz incredibil de neimplicare a POLITIEI

Va relatez un caz incredibil de neimplicare a Politiei. Detin o proprietate in orasul Breaza , judetul Prahova si azi de diminieata am constatat cu surprindere ca gardul din lemn, bine "ancorat" mi-a fost distrus partial in timpul noptii. Acum 3 saptamani a mai fost supus unor acte de vandalism ale unor persoane neidentificate si politia ma roaga de fiecare data sa nu depun plangere in scris ca este foarte greu sa gaseasca faptuitorii. Acum 3 saptamani mi-a fost distrus cam 75% dar a fost refacut.
Nu stiu care sunt faptuitorii, cu siguranta sunt persoane dintre delincventii orasului Breaza, dar cert este ca in acest caz dupa ce le depun plangerea scrisa, cu privire la distrugerea partiala a gardului, ii voi reclama pe domnii politisti la IJP.

Ce parere aveti despre domnii politisti care de regula nu se implica cand sunt atentionati? De exemplu, in cazul meu, dumnealor sustin ca nu e distrugere ci "dezmembrarea" gardului...:)) cu alte cuvinte pot sta mai departe fara gard ca ei nu auu ce face... adica daca eu lovesc o capota a unei masini si o indoi, este indoire nu distyrugere ca sa intru la fapte penale... uite o atitudine de incurajat infractionalitatea!!!

astept parerea voastra!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 21:29, 14 Martie 2010
Cred ca nu se va mira nimeni de ce relatati.
Si in cazul furturilor politistii merg pe zicala " daca ia de unde-i mult, e-mparteala nu e furt. :D
in vederea lamuririi aspectelor ,eventual identificarea vinovatilor aveti dreptul sa soliciati oficial autoritatilor sa se implice.
Aspectiul precizat referitor la precedente,demonstreaza neimplicarea autotitatilor ,apreciata de catre faptuitori ca si teren propice
Staruiti la nivelul autoritatilor locale ,inclusiv esaloane superioare pentru desfasurarea activitatilor specifice pentru identificare vinovati
Puteti monta sistem alarma
Incercati sa formulati plangerea penala direct la Parchet si urmariti constant "stadiul lucrarilor".:)
Daca sunteti consecventa, vor fi identificati faptuitorii deoarece persoanele care au savarsit fapta, cu siguranta vor continua infractiunea...si la alte persoane din aceeasi localitate...
Instalarea unui sistem de supraveghere video cred ca ar rezolva problema rapid si sigur!:)

merci, eu stiu ca asa trebuie sa fac dar ce parerea aveti despre politistii care nu intervin niciodata cand le spui. ma refer la toti politistii
Politia nu vrea sa se implice pt ca nu va prinde vinovatii.In rest, numai e nimic de zis...

Alte discuții în legătură

Termen limita de depunere a plangerii in cazul unui accident rutier? maharvey maharvey pe data de 05.12.2008 am avut un accident soldat cu avarierea ambelor masini. pana la aceasta data politia nu a stabilit nimic. in cate zile pot depne ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie, se poate? euthea euthea speta este urmatoarea: [b]1[/b].vecinul a distrus o parte din gardul care delimita proprietatile, [b]2[/b].copacii lui au crengile pe casa mea(sunt plantati ... (vezi toată discuția)
Cod penal distrugere actionare in judecata m1ha1.blogs m1ha1.blogs Am depus o plangere la politie pentru distrugerea proprietatii personale in care am precizat ca ii actionez in judecata pe faptuitori. Am chemat politia la ... (vezi toată discuția)