avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Ceao! Am o intrebare:dupa divort imi pot pastra domiciliul din timpul casatoriei,in cazul in care eu fiind din alt judet si castorita in timis? Merci.
Nu, evident ca nu insa exista varianta unei luari in spatiu, deci a unei mutatii in judetul unde ati fost casatorita.
multumesc foarte mult,cred ca o viza de flotant nu?
si as mai avea o intrebare:Pe citatiea ce a primit-o sotul se spunea ceva de o intampinare...la ce se refera?
sorry pt smiley....#-o
Prin intampinare va precizati pozitia fata de petitul actiunii.
Aceasta cerere incidentala e , in esenta, un mod de aparare al dumneavoastra.
Cuprinde raspurile la capetele de fapt si de drept ale cererii de chemare in judecata , exceptiile care fac de prisos, in tot ,sau in parte cauza , pe care doriti sa le invocati.
Ganditi-va ca ati da un raspuns cu privire la pretentiile cuiva.In cazul in care doriti desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului parat , cererea reconventionala e obligatorie.

Pretentile proprii vor forma continutul acesteia , in speta motivul temeinic care a dus la destramarea relatiei de cuplu , incredintarea copiilor minori , stabilirea pensiei de intretinere si revenirea la numele anterior pe care l-ati avut.

Intampinarea nu e obligatorie in materie de divort , daca sunteti de acord cu obiect cererii prin care a fost investita instanta de judecata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare citatie divort alexandraviorica alexandraviorica intampinarea este obligatorie?....ce se intampla daca ma prezint fara sa fac intampinarea.....se considera cumva ca sunt de acord cu tot toate motivele expuse ... (vezi toată discuția)
Divortul Adrianadrian69 Adrianadrian69 de curand am primit citatia de a ma prezenta la divort , as dori sa stiu daca pot sa contest actiunea depusa de sotie pe motiv ca nu din culpa mea sa produs ... (vezi toată discuția)
Intampinare divort mihaoa mihaoa Buna ziua, Sotul meu a depus o actiune de divort fara ca eu sa stiu si ieri mi-a venit o instiintare ca in termen de 25 de zile trebuie sa depun intampinare. ... (vezi toată discuția)