avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... incalcarea copyright-ului
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

incalcarea copyright-ului

daca cineva a incalcat copyrighul unei persoane din usa prin copierea unei opere de arta si persoana din usa se decide sa il dea in judecata, ce lege se aplica? legea romaneasca sau cea din usa? eventual daca se ajunge la puscarie (doamne fereste) unde se executa aceasta, usa sau romania si cat?
Cel mai recent răspuns: justme_2010 , utilizator 09:08, 17 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
si daca daunele materiale cerute sunt peste puterea persoanei respective? se merge la puscarie?
Ar trebui sa va interesati de legile din sua si acolo va scrie probabil care sunt urmarile posibile in orice caz.
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
ContSters129512, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
ma interesa ce lege se aplica in romania, adica ok - persoana este data in judecata in usa - cum se aplica/executa in romania? in baza carei legi? daca se ajunge la imposibilitatea platii si banuiesc ca se face puscarie, doar nu o sa execute in usa. sau da? exista extradare sau ceva de genu? exista acord intre usa si romania pe lega copyrightului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere extradare asatuka asatuka In ce condtii se poate cere extradarea unei persoane din USA sau Canada de ex. ? Trebuie sa existe o condamnare definitiva? Se judeca si acolo poti cere sa nu ... (vezi toată discuția)
Cer contopire sau contestatie la executare ? stef56 stef56 1. am fost condamnat 4 ani cu suspendare sub supraveghere 2. o fapta mai veche judecata dupa aceasta condamnare mi-a mai adus 1 an si 6 luni 3. instanta a ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa extradare nicu_75 nicu_75 Buna ziua! Am fost retinut in baza unui mandat de arestare european in luna iunie 2013, fiind condamnat in 2004 la 10 ani de inchisoare cu executare(sentinta ... (vezi toată discuția)