avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

confidentialitate

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema :
Daca un angajator nu vrea sa depuna copii dupa statele de plata pentru dovedirea faptului ca o persoana a avut calitatea de salariat la unitatea respectiva, instanta il poate obliga? Mentionez ca motivul invocat este confidentialitatea salariilor.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 23:57, 8 Ianuarie 2007
Unde refuza sa le depuna?
Daca la ITM, atunci il poate obliga ITM-ul, daca in alta parte atunci instanta poate solicita copii ale statelor depuse la ITM.
daca lucrezi la negru, fara sa stii , angajatorul poate nu vrea sa depuna actele tocmai din aceasta cauza!
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2007
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat
Parerea mea este ca "a lucra la negru, fara sa stie" este o situatie rara.
Asta inseamna ca nu a mers la medicul de familie niciodata, nu a solicitat adeverinta de orice fel, nu a solicitat copie dupa carnetul de munca ptr. ceva credit, nu a semnat state de plata, etc (nu zic ca nu exista dar e destul de rar). Omul stie in general doar ca nu "il doare" numai cand are nevoie de ceva, in rest sta linistit.
Cred ca totusi se refera la instanta.
hhhmmmm am raspuns la ceva care a disparut pana scriam, avluci! :D

hhhmmmm am raspuns la ceva care a disparut pana scriam, avluci! :D

ce legatura are cu persoana mea?

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca lucrezi fara carte de munca? anyy anyy Buna ziua .Am o problema si v-as ruga sa ma ajutati.Mama mea a lucrat 3 saptamani ca bona,dar fara carte de munca,dupa aceasta perioada persoana la care a ... (vezi toată discuția)
Angajatul nu beneficiaza de contract de munca. regclener regclener In timpul facultatii am decis sa ma angajez. M`am angajat, lucrez la aceasta firma de aproximativ 3 ani de zile. Anul trecut mi`am facut un card..... la care ... (vezi toată discuția)
Pre-contract...sau? whitescorpion whitescorpion Vreau sa angajez 2 muncitori.Acestia se vor angaja cu contract de munca din ianuarie sau februarie;nu stiu exact sigur cand se vor angaja cu CIM.Ei doresc sa ... (vezi toată discuția)