avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

confidentialitate

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema :
Daca un angajator nu vrea sa depuna copii dupa statele de plata pentru dovedirea faptului ca o persoana a avut calitatea de salariat la unitatea respectiva, instanta il poate obliga? Mentionez ca motivul invocat este confidentialitatea salariilor.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 23:57, 8 Ianuarie 2007

Parerea mea este ca "a lucra la negru, fara sa stie" este o situatie rara.

Inseamna ca nu traiesti in lumea reala, in care in majoritatea firmelor mici nici nu au auzit de CIM!
Eu zic sa nu subestimezi salariatii chiar asa.
Imi pastrez parerea: a nu avea CIM este altceva cu "a nu auzi de CIM". O seara placuta d-le, ca nu vreau sa postez numai ptr. a avea nr. de mesaje.

P.S.: Raspunzandu-mi mai sus inseamna ca totusi ai sters mesajul tau, chestie de care m-am indoit citind raspunsul tau candid :D: "ce legatura are cu persoana mea?" :P
Nu subestimez pe nimeni, si mai ales nu imi sterg posturile, dar am intalnit multe persoane,pe care de altfel, le-am si aparat, si nu aveau CIM si de aceea pot avea< curajul >sa-mi dau cu parerea.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2007
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca lucrezi fara carte de munca? anyy anyy Buna ziua .Am o problema si v-as ruga sa ma ajutati.Mama mea a lucrat 3 saptamani ca bona,dar fara carte de munca,dupa aceasta perioada persoana la care a ... (vezi toată discuția)
Angajatul nu beneficiaza de contract de munca. regclener regclener In timpul facultatii am decis sa ma angajez. M`am angajat, lucrez la aceasta firma de aproximativ 3 ani de zile. Anul trecut mi`am facut un card..... la care ... (vezi toată discuția)
Pre-contract...sau? whitescorpion whitescorpion Vreau sa angajez 2 muncitori.Acestia se vor angaja cu contract de munca din ianuarie sau februarie;nu stiu exact sigur cand se vor angaja cu CIM.Ei doresc sa ... (vezi toată discuția)