avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Drept la diurna administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Drept la diurna administrator SRL

administratorul unei SRL, care este si asociat ,are dreptul sa primeasca, in cazul in care este in delegatie in strainatate ptr exercitarea obiectului de activitate a SRL_ului respectiv prestare de servicii bani in concept de diurna ptr zilele in care a fost plecat, acelasi lucru si ptr cazare/transport...
multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
mariussco2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 16:45, 14 Martie 2010
In cazul delegatiilor in strainatate, angajatii pot primi diurna + decontarea cheltuielilor cu transport, cazare, protocal, sa
administratorul nu este angajat la firma...deci?????
Daca nu este angajat NU poate sa primesca diurna ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatii / deplasari salariati in strainatate ASL ASL Daca o persoana delegata de un PFA sa-si desfasoare activitatea la un SRL este trimisa in alta delegatie (in strainatate) de catre SRL, cine acopera ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna genni genni Buna ziua, Imi poate spune cineva daca este legal sa primesc diurna pt. deplasare in strainatate doar cand ma intorc din delegatie?Am plecat pe 1 august si ... (vezi toată discuția)
Diurna Ramonacj Ramonacj cand se acorda diurna? daca o echipa de baietii pleaca luni dimineata la munca si se intorc vineri, cand trebuie sa primeasca banii pt diurna? luni dimineata ... (vezi toată discuția)