avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ajutor am ramas restant cu leasingul ce se va intampla
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ajutor am ramas restant cu leasingul ce se va intampla

daca o persoana a cumparat o masina in leasing si mai are de platit 10 rate avand o problema financiara a ramas cu restanta de plata pe doua luni si este actionat in judecata ce trebuie sa faca ca sa nu i se ia masina
poate cere o amanare de cateva luni pana la redresare? bineinteles ajungand cu restantele la zi
multumesc
Cel mai recent răspuns: costicamacovei , utilizator 18:54, 13 Martie 2010
nu postatimd e 2 ori acelasi subiect sub alt nume.. mai bine scrieti in continuarea celui deja incput folosind functia editare.. v-am raspuns la intrebare
In principiu puteti face o cerere de reesalonare , insa trebuie sa va intelegeti cu societatea de leasing.
m-ar putea pasui cateva luni????
imi trebuie un avocat???
ptr esalonare nu va trebuie avocat.. mai rau o sa-i enervati pe aia de la leasing daca apareti cu un avocat acolo.. o sa zica: uite si la asta .. zice ca nare bani sa plateasca leasingul dar vine cu avocatul sa ceara esalonarea..de avocat aare bani dar de rate nu are.. ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

executare silita/leasing auto....am mari probleme! g.draghici44 g.draghici44 am un contract cu rci pe 6 ani, am platit 3 ani si mai sunt 3 in prezent am ramas cu ratele restanta {din luna iunie 2010}..cu suma de 3500 lei-Ron am ... (vezi toată discuția)
Leasing auto ollyolyy ollyolyy buna ziua,doresc sa va aduc si eu in discutie o problema putin delicata pentru mine si anume:in mai 2006 am achizitionat in leasing de la Unicredit Leasing un ... (vezi toată discuția)
Executare leasing !! Cocollino Cocollino [i]Am o dilema.. Fratele meu se afla in imposibilitatea de a mai plati leasingul la masina. Desi a cerut re-esalonarea ratelor, pt a putea pastra masina, ... (vezi toată discuția)