avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren agricol

buna seara
daca eu am folosit o suprafata de teren agricol si am platit impozitele pina acum de prin anul1997 si terenul este pe numele bunicei mele care a decedat si nimeni nu sa preocupat de el decit eu si tatal meu pina a decedat,cum pot proceda ptr a intra in posesia unui act.tatal meu mai are 5 frati din care doi au decedat si eu nu stiu pe unde mai locuiesc sau daca mai sunt in viata
va multumesc
Cel mai recent răspuns: oanaana , utilizator 14:59, 14 Martie 2010
Trevbuie sa dezbateti la notariat succesiunea de pe urma bunici si a atalui dv.
problema este putin mai complicata, in ce ani au decedat defunctii?
daca doriti sa dezbateti succesiunea bunicii trebuie sa ii chemati pe toti mostenitorii acesteia,iar ulterior cu aceeasi mostenitori sa faceti si o iesire din indiviziune in urma careia terenulpe care il stapaniti sa cada in lotul dvs.
toti trei frati,inclusiv tatal meu au decedat in 2007
si bunica in ce an a decedat?
bunica a decedat in anul 1999

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire mirelairimia mirelairimia Buna ziua, As vrea sa stiu ce este de facut in urmatorul caz: Tatal meu decedat are 6 frati. El fiind cel mai mic a ingrijit de bunici. La moartea ... (vezi toată discuția)
Teren agricol ifigenia2005 ifigenia2005 Buna ziua, Va deranjez cu o problema urgenta !! Din partea bunicului meu,tata a mostenit o suprafata de 10.000m2,teren arabil,la succesiune au venit si ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)