avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract vanzare-cumparare

Am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren.Cumparatoarea de acord cu mine a stabilit sa-mi dea 5000 Eur pe luna incepand din luna februarie 2010 timp de trei ani.Pana in prezent promitenta cumparatoare nu a achitat insa nimic .Ce pot face daca respectiva nu respecta aceasta clauza antecontractului ?

Cu multumiri

NB Scrie in antecontract ca in cazul nerespectarii clauzelor de catre noi cumparatorii promitenti inteleg sa piarda partea din pret neachitata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
ernestina11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:57, 13 Martie 2010
cereti rezolutiunea antecontractului, asta daca nu aveti stipulat in antecontract un pact comisoriu de grad IV.
ioana_cristea a scris:

cereti rezolutiunea antecontractului, asta daca nu aveti stipulat in antecontract un pact comisoriu de grad IV.

rezolutiunea o cereti in instanta.. cel mai bine aratati contractul unui avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare sorinacho sorinacho detin un apartament si doresc sa il vand. potentialii proprietari detin o parte din suma, iar restul de bani se obliga sa mi vireze intr-un cont in decursul a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea antecontract vanzare-cumparare de catre promitent cumparator jhonmer jhonmer Este vorba despre un apartament. S-a facut un antecontract in 12.02 2009 intre parti in care s-a dat o arvuna de 1000 de euro si urma ca in data de 10.04 2009 ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de gradul iv. cum se procedeaza in continuare ? avocat_junior_2010 avocat_junior_2010 Salutare Speta este foarte simpla: avem un contract de vanzare cumparare incheiat pentru un imobil intre A (proprietar) si B (cumparator), care prevede ... (vezi toată discuția)