In anul 1999,cand s-a casatorit baiatul meu,cumnatul meu,fratele sotului a venit la noi si ne-a rugat sa cumparam casa de la el si sa las in casa mea ,in care locuiam atunci,baiatul cu sotia sa .Precizez ca,aceasta casa a cumnatului meu era construita impreuna cu socrii dar era lasata cumnatului meu,iar socrii si-au construit alta casa in care locuiesc si in momentul de fata.
Zis si facut,ne-am inteles la pret,am platit casa in 2 rate (prima rata am platit-o impreuna cu sotul iar a doua am platit-o singura,sotul decedase).
Dar dupa moartea sotului meu,am discutat cu cumnatul meu si l-am intrebat daca continuam cu plata si raman in casa sau imi da banii inapoi si parasesc casa.Precizez ca si socrii au fost de acord.
Acum,problema este ca...autorizatia de constructie este pe numele socrului meu(atat are,nu are titlu de proprietate),iar el isi revendica casa.
Banii i-am dat doar cu o chitanta de mana: Casa a fost trecuta la rolul sotului meu din anul 2001 si,dupa moarte eu am facut dezbaterea mostenirii,copii mi-au cedat mie(dupa moartea mea ,casa le revine tot lor...am un baiat si o fata),si am hotarare judecatoreasca pe jumatatea care apartinea sotului,considerand ca cealalta jumatate imi apartine de drept. Socrii vor sa anuleze acel act si sa ma scoata afara din casa...intre timp,eu am facut imbunatatiri multe casei.
Mi-au intentat proces,sau vor intenta cat de curand...
Va dati seama ca nici nu pot dormi
noaptea,gandindu-ma la ce sunt expusa,cati bani imi trebuie sa cheltui pe procese si nu stiu ce sanse...mentionez ca ,acum 2 saptamani am cumparat materiale sa fac baie,teracote pt sobe am inceput sa fac sufrageria....
Asta este....