avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... va rog!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

va rog!

exista posibilitatea sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? va rog sa imi da-ti si mie un raspuns!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 11:09, 14 Martie 2010
in general, bancile transfera creditele neperformante catre firme specializate in recuperarea debitelor. fenomenul invers nu este posibil.
~ Conținut șters la cerere ~
oana_81 a scris:

exista posibilitatea sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? va rog sa imi da-ti si mie un raspuns!!!!!!!!!!


Daca cesiunea creantei s-a facut prin "cumpararea acesteia", intre banca si firma respectiva existind un contract de cesiune de de acest tip, este mai putin probabil ca se va incheia un altul intre firma si banca. Daca intre banca si firma respectiva s-a incheiat un contract de prestari de servicii, firma nefacind decat recuperarea unei creante pentru banca, atunci trebuie discutate cu banca, numai daca aceasta doreste si fct. de clauzele contractului dintre aceasta si firma de recuperari, posibilitatea pe care o doriti.
Personal cred ca este putin probabil.
Important este sa stiti ca intinderea obligatiilor dvs. este numai cea prevazuta in contractele incheiate de dvs. (inclusiv clauzele referitoare la penalitati) si ca un contract incheiat intre alte parti (banca si fima respectiva) nu va poate obliga decat in limita intinderii acestor obligatii sau a altora la care subscrieti contractual, prin semnatura. Deci aveti grija ce semnati si va sfatuiesc sa cereti consultanta unui avocat.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cesionat de banca unei societati recuperare debite oana_81 oana_81 Am vazut cateva subiecte despre firmele recuperatoare. si eu sunt in aceeasi situatie. am un credit ipotecar la o banca, acestia m-au vandut catre support ... (vezi toată discuția)
Contract credit luciminea luciminea Buna ziua ! As dori cateva lamuriri in legatura cu urmatoarea problema: Se incheie un contract de leasing intre banca si firma. In acel contract nu se ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creditului de nevoi personale mika21 mika21 Buna ziua, am contractat de la o banca un credit de refinantare pe 10 ani, in 2006, fara giranti si fara garantii. Din 03/ 08 pana in 03/09 nu am avut servici ... (vezi toată discuția)