avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua!

In 12 ianuarie am avut prima infatisare intr-un proces de divort.Eu sunt parat-reclamant.Am depus cerere reconventionala pentru divort si partaj.Avem un apartament cumparat cu credit ipotecar si o masina cumparata in leasing.La prima infatisare nici reclamantul si nici avocatul acestuia nu s-au prezentat si s-a dat amanare pentru data de 13 aprilie.In apartament am ramas eu cu copilul platindu-mi singura ratele iar sotul a luat masina platind singur ratele.La inceput nu ne-am inteles la impartirea bunurilor dar acum sotul a zis ca este deacord sa raman eu cu apartamentul iar el cu masina.Mentionez ca asta am cerut si eu in cererea mea.Mai putem face tranzactie daca a fost o infatisare?Si cum platim taxa de timbru?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:19, 14 Martie 2010
tranzactia se poate face in conditiile aratate. taxa de timbru 3%.
tranzactia poate fi facuta oricand, in cursul procesului.. de taxele de timbru, va vor spune avocatii dvs ca de aia ii platiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. intr un proces civil de succesiune din partea mamei ... AnaMarcu1989 AnaMarcu1989 Buna ziua. Intr un proces civil de succesiune din partea mamei vitrege impotriva noastra 3 frati mostenitori legali ai tatalui care a decedat taxa de timbru a ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj danaanca danaanca Eu si sotul suntem in divort.In urma discutiilor am decis sa donam apartamentul fetitei.Fetita este minora ,are 9 ani,iar apartamentul este achizitionat cu ... (vezi toată discuția)
Buna denyisa denyisa in cazul unui partaj de apartament se plateste taxa de timbru de catre cei doi soti? (vezi toată discuția)