avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract de leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract de leasing

va rog frumos sa imi dati si mie un sfat.am avut un contract de lesing ,am achitat 3 ani si acum am ramas cu 4 restante ,din anumite motive, in data de 02 martie a venit de la o firma de recuperari si mi-au luat masina ,spunandu-mi ca firma de leasing a reziliat contractul cu mine si daca achit restantele pot sa imi recuperez masina.in 04 martie cand am vrut sa platesc am sunat la firma de leasing si au spus ca trebuie sa platesc toate ratele ramase pana la incheierea leasingului.tot in data de 03 martie am primit de la leasing factura pe luna martie emisa in data de 02 martie "data in care ei au recuperat bunul",cum putea fi reziliat contracul daca ei au emis factura.
CU STIMA VA ROG FRUMOS SA IMI DATI UN SFAT ,CE POT SA FAC SA CONTINUI CONTRACTUL.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:31, 14 Martie 2010
platiti tot asa cum va cere de la firma de leasing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz societate leasing woodart woodart Buna ziua, Am urmatoarea problema, si sper sa ma ajutati, asa cum s-a intimplat de fiecare data ( fie direct fie indirect ) Am un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract leasing preluat de o societate de recuperare ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! O societate comerciala a contractat printr-un leasing un autoturism in decembrie 2005. Au fost platite ratele pana in mai 2009 iar in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu leasing sandyel sandyel buna ziua ,in 2008 am achizitionat um matiz in leasing (ca pers fizica)in 2010 am inceput sa raman restant lunile ,februarie, martie,aprilie neavand de unde sa ... (vezi toată discuția)