avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie venit global
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie venit global

buna ziua, tuturor!
in anul 2009 am inregistrat atat venituri din chirii cat si salariale.
in cursul lunii martie am fost la AF pentru plata impozitului pe veniturile din chirii. mi s-a solicitat sa completez declaratia 200, ceea ce am si facut, dar fara a mentiona veniturile salariale.
va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa astept fisa fiscala pe 2009 de la angajator si sa depun o rectificativa pentru 200, in care sa includ si aceste venituri salariale.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena1955 , utilizator 14:17, 14 Martie 2010
Nu este nevoie de rectificativa in cazul d-voastra .
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 2010 - pfa psih psih Buna ziua, Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)
Rectificare fisa fiscala adita74 adita74 Va rog daca puteti sa imi dati un sfat. Daca s-a omis introducerea unei deduceri pentru copil pentru calculul salariului unui angajat, cum se poate rezolva ... (vezi toată discuția)
Formularul 600 depus gresit LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata impozitata in SISTEM REAL, platitoare de TVA si tin contabilitatea in partida simpla. Problema mea se refera ... (vezi toată discuția)