avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Buna ziua am si eu o nelamurire. Mama vrea sa-mi doneze apartamentul cu 3 camere in care locuiesc cu ea si o ingrijesc deoarece este bolnava , dar as vrea sa stiu daca un act de donatie poate fi atacat de un frate de al meu care este mutat si cu care numai tinem legatura. Daca da va rog sa-mi spuneti care este cea mai buna solutie in cazul meu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:59, 14 Martie 2010
contractulde vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Donatia se poate ataca de catre fratele dvs.
Achiesez la solutia dlui avocatPetre, contractul de intretinere este recomandabil in situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare cu intretinere bianca1988 bianca1988 BUna ziua am si eu o nelamurire,parintii mei sunt divortati de 23 de ani si apartamentul in care locuiesc cu mama mea este pe numele tatalui,acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Contract de ingrijire sau donatie? zefirzefir zefirzefir Mama vrea sa fie ingrijita mai departe de fratele meu, sotul ei fiind decedat(nu este tata copiilor mamei,noi 2 frati suntem din alta casatorie.) ... (vezi toată discuția)
Ingrijire batrani contra locuinta eleny62 eleny62 Buna ziua, Eu si sotul meu ne-am mutat la parintii mei deoarece sunt bolnavi. Tata are epilepsie si se deplaseaza foarte greu iar mama are alzheimer. Sotul ... (vezi toată discuția)