avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PFA - taxe si impozite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PFA - taxe si impozite

sunat angajata unei societati si am si un PFA. in acest caz, ca PFA, care sunt taxele si impozitele pe care trebuie sa le platesc (Finante, CAS). In cazul in care renunt la serviciu si raman doar cu PFA, taxele si impozitele raman aceleasi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 20:17, 14 Martie 2010
Cautati pe site s-a mai discutat aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mini-afacere pe internet hancock hancock Salut, As vrea sa ofer un serviciu printr-un site pe Internet utilizand plati prin SMS. Din ce am mai citit sunt obligat sa devin PFA sau sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele si impozitele de plata? ema.1 ema.1 Sunt pfi si as dori sa aflu care imi sunt obligatiile fata de stat( ce impozite si taxe sunt obligata sa platesc,contributia la sanatate , la fond social de ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal ca pfa. impozitele si taxele platite nu au ajuns la casmb cris81 cris81 Sunt PFA si sunt insarcinata in 5 luni. In acelasi timp sunt si angajata la o firma. PFA-ul este cu retinere la sursa adica firma la care sunt angajata se ... (vezi toată discuția)