avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dupa revendicare teren.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dupa revendicare teren.

Am avut in instanta o actiune in revendicare pe care am castigat-o cu niste vecini. A venit executorul si ampus hotararea in executare, venid si masurand bucata de pamant de 130mp ce-mi era ocupata. Bucata de pamant ce mi-a fost data de executor. Pe acel teren se afla construit un grajd de catre vecinii care mi-au ocupat terenul in mod abuziv. Nu vor sa-l darame si mi-au stricat semnele de hotar si au si ridicat un gard cu temelie de beton intre proprietati.
Nu au respectat hotararea judecatoreasca. Am facut plangele penala de nerespectare, dar din motive subiective nu am avut nici un fel de castig de cauza, aceasta fiind nerezolvata si "fara vreo solutie".
In fine, e suparare am facut o actiune in instanta pentru "obligatia de a face" in care solicit sa-mi lase terenul in deplina proprietate, la care am atasat si hotararea initiala de revendicare a terenului respectiv pe care am castigat-o.
Nu ammai avut bani sa ma duc la un avocat, dat fiind si situatia de criza in care ma aflu. Oare am procedat bine, pornind astfel de actiune? Mi s-a pus in vedere sa o motivez in drept, deoarece nu am facut-o la timp.

Solicit sa imi lase in pace terenul respectiv si sa-si ridiec grajdul constuit pe acesta. Trebuia sa fac altfel? Pot castiga avand in vedere ca am castigat revendicarea.

Executorul a zis ca el nu poate face nimica, daca e grajdul pe teren construit de vecinii mei, si ca dupa ce-l darama o sa mai puna in executare hotararea. Se poate asa ceva? Sau ma cam duc de nas?
Cel mai recent răspuns: Imparatul , utilizator 17:08, 14 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot demonstra ca am dreptate? Cati Lapusneanu Cati Lapusneanu BUNA ZIUA .CE POT FACE SA DEMONSTREZ CA VECINII AU INTRAT PE PAMANTUL NOSTRU ABUZIV DEOARECE EI SI-AU CONSTRUIT ZIDUL TEMELIEI PE HAT RIDICAND CASA ,IAR ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate teren albastruL albastruL In anul 1972 am cumparat un teren construit si s-a facut act de vanzare cumparare doar pentru 500 mp, dar am intrat in folosinta intregii suprafete de ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare? shara77 shara77 Tocmai m-a informat cadastristul ca nu imi poate intocmi documentatia cadastrala, pt. ca suprafata de teren de pe TP (1800mp) nu se regaseste in urma ... (vezi toată discuția)