avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit

buna seara.ce mai stiti despre impozitul forfetar? am inteles ca vor in luna aprilie sa-l scoata .e adevarat?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 20:15, 14 Martie 2010
NU se stie nimic. Poate il vor elimina ...Pana nu apare actul normativ in monitorul oficial ramanem doar cu speranta.
Nu cred ca-l vor elimina avand in vedere ca aduce sume consistente la buget. La foamea de bani pe care o are statul roman...
Iulian Manea a scris:

Nu cred ca-l vor elimina avand in vedere ca aduce sume consistente la buget.

Si eu cred la fel. Eu il numesc impozitul antievaziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit sanda37 sanda37 Ce se mai stie despre impozitul forfetar?Se scoate si ramane doar imp. pe profit?MULTUMESC. (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar pentru firme it aling aling Buna ziua! Detin o firma IT, cod CAEN 6201. As dori sa stiu daca mai trebuie sa platesc impozit forfetar. Am gasit pe alte site-uri ca doar anumite ... (vezi toată discuția)
Precizari privind oug nr.34/2009 buiavasi buiavasi buna ziua! As dori sa imi precizati daca la data de 01.01.2010 incetează aplicabilitatea OUG nr.34/2009. multumesc (vezi toată discuția)