Anul trecut am fost implicat intr-un accident de circulatie si vinovat a fost stabilit celalalt conducator auto. Acesta a constestat procesul verbal si i-a fost admisa plangerea fara ca eu sa fiu citat in cauza. Acum m-a dat in judecata si solicita sa-i platesc contravaloarea autovehicului bazandu-ze pe faptul ca i-a fost anulat procesul verbal. Sa inteleg ca acum eu sunt considerat vinovat?
trebuia sa fiti introdus in procesul in care celalalt conducator auto a contestat p.v., in calitate de intervenient fortat.
Aveti posibilitatea de a a va formula aparari , trebuie sa vedeti hortararea jud.
S-a constatat nulitatea absoluta sau doar s-a anulat . Este o diferenta. Invocati inclusiv ca in acel proces vi s-a incalcat dreptul la aparare stabilit prin art. 6 din CEDO.
Citatie
Mihaela-Carmen
Am primit azi o Citatie de la Judecatoria Buftea care suna cam asa:subsemnatul.....este chemat in aceasta instanta,camera Sala mica2,c6 civil,in ziua de 27 ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto
nicolae gianni
Am o problema,am avut un accident de masina fara victime,politistul a intocmit un proces verbal si i a suspendat permisul de conducere celuilalt sofer, amenda ... (vezi toată discuția)