avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale refugiu auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

refugiu auto

buna ziua
administrez un magazin de constructii care are front la un drum national si se intinde de alungul spatiului cam 300m, unde parcheaza soferii care fac piraterie cu drumuri de ocazie, acesta fiind langa o statie de autobus. din cauza acestora pierd multi clienti, acestia neavand unde sa parcheze. Care este procedura legala prin care pot obtine in fata magazinului refugiu auto sau parcare privata?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 09:34, 15 Martie 2010
Cu Primaria, cu Politia rutiera, si cu cei care administreaza drumul, luati legatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis in parcare hypermarket axintei axintei Buna ziua. In Iasi, momentan nu mai exista un poligon auto. Daca las un prieten sa imi conduca masina in parcarea unui hipermarket (parcare privata dar cu ... (vezi toată discuția)
Parcare masina pe un drum privat fara acordul proprietarilor keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei sunr urmatoarele: - doua drumuri private alipite, unul de 3 m altl de 4m - case pe o parte si de alta a drumurilor - ... (vezi toată discuția)
Parcare privata a blocului folosita de straini ice_bella20 ice_bella20 Am urmatoarele 2 situatii pentru care va rog sa-mi oferiti sfaturi: 1. Cui ne putem adresa si care-i procedura pentru ridicarea unei masini abandonate in ... (vezi toată discuția)