Buna ziua .Va rog sa ma sfatuiti cum putem face succesiunea dupa ultimul parinte( care s-a stins din viata acum o luna) ,pentru a ne costa cat mai putin si care sunt taxele care trebuiesc platite in aceasta situatie. Va multumesc. O zi buna
Vrem sa deschidem succesiunea dar nu stim care sunt taxele care trebuiesc platite.Mentionez faptul ca dupa decesul primului parinte am facut succesiunea si fiecare dintre noi avem cota parte
Nu trebuie deschisa vreo succesiune, ea se deschide prin insusi decesul persoanei care o lasa, aceasta "deschidere" avand numai o semnificatie juridica.
Taxele si tot vi le comunica un notar; incercati la mai multi pentru a compara diferite onorarii.
daca veti dezbate succesiunea in termen de doi ani de la decesul defunctului , nu veti plati impozit .
in 6 luni de la data decesului este important sa va exprimati optiunea succesorala .
Succesiune
martita
buna seara,am rugamintea de a ma ajuta cu unele sfaturi.Proprietate comuna a sotilor , sotul decedat nu are mostenitori sotia trebuie sa faca succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune
ancfd
Va rog sa-mi spuneti daca la decesul unuia din parinti copiii
isi pastreaza cota parte din partea acestuia fara a deschide succesiune atat timp cat ... (vezi toată discuția)