Cum pot indeplini procedura de judecata intrun proces imobiliar, cand reclamatulde nationalitate romana, are domicilul stabil in Franta si nu semnaza de primirea citatiilor?
Am urmatoarea situatie: Suntem intrun proces imobiliar, care dureaza de peste zece ani, in prezent fiind la recurs la Curtea de Apel. De c.c.a. 3 ani nu reusim sa facem procedura pentru judecata pentru ca unul dintre reclamati are domiciliul stabil in Franta si desi a participat la proces pana la recurs, acum nu si-a mai angajat avocat si nu semneaza de primirea citatiilor(desi stim ca tine legatura prin alt reclamat care sta in acelasi imobil). Dupa ce am facut adresa la politie si ni s-a raspuns acum 7-8 luni ca a locuit si locuieste acolo, la ultimul termen a venit raspuns ca si-a schimbat adresa de domiciliu. Sunt cunvins ca in continuare nu va semna de primirea citatiilor. Cum trebuie procedat pentru a putea indeplini procedura legala de citare in aceasta situatie. Am inteles ca in Franta nu se poate face citarea prin afisare la domiciliu. Va multumesc!