avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tranformare grajd in locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tranformare grajd in locuinta

Am un grajd de caramida in curtea parintilor mei si vreau sa il transform in locuinta cu numar de casa, sa fie doua case in curtea comuna.cum trebuie sa procedez ca sa fiu in legalitate intrucat este o constructie relativ noua ,de foarte buna calitate.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: victor-victoria , utilizator 17:31, 16 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
nu am autorizatie de constructie si nu figureaza in CF.
Buna ziua. Puteti obtine o autorizatie pentru acel imobil. Discutati cu cei de la compartimentul de specialitate din cadrul primariei de care apartineti; autorizatia poate fi eliberata in vederea intrarii in legalitatea a constructiei respective. In baza proiectului intocmit de un arhitect, veti putea aceasta autorizatie(discutati si varianta ca in proiect sa apara deja ca si locuinta). Autorizatia de construire si procesul verbal de la terminarea lucrarilor constituie baza inscrierii in cartea funciara.
Atentie, pentru obtinerea unei autorizatii este necesara inscrierea in cartea funciara a terenului pe care este edificata constructia.
Sper ca v-am ajutat intr-un fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazie transformata in casa danielrot danielrot Buna ziua, In urma cu vreo 15 ani am cumparat o cladire din caramida, foarte solida, folosita de comunisti drept magazie de cereale. Am transformat-o in casa, ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine cf pentru un apartament dintr-un imobil nou fara autorizatie de construire? PaulD91 PaulD91 Doresc sa cumpar un apartament intr-o zona centrala a unui oras. Constructia este 95% finalizata. Apartamentele inca nu au CF, dar constructorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Constructie modificata fara autorizatie, cum intru in legalitate? arunarun arunarun Buna ziua, Am modificat pe interior o anexa cu grajd intr-o locuinta cu mansarda fara nici o autorizatie acum 2 ani. In timpul in care s-au facut ... (vezi toată discuția)