avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie pt frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie pt frauda

Buna ziua,
Am lucrat in 2008 ca administrator la o societate SRL ,pentru o perioada de 2 luni jumatate (cu aproximatie) si in acea perioada am semnat cateva cec-uri pentru marfa primita de catre compania la care lucram.Aceste cece-uri nu au fost duse la banaca de catre beneficiar la data mentionata pe ele ci dupa aproximativ 3 luni,data la care banii nu mai existau in cont si nici eu nu mai lucram acolo.Acum am primit citatie acasa de la politie si aflu din citatie ca sunt cercetata de catre "organ de cercetare judiciara serviciul de investigare a fraudelor"dosar penal 12566 08 2009. intrebarea mea e ce pot face si ce mi se poate intampla,mentionez ca mi-e cam frica deoarece nu am avut niciodata probleme cu legea,am luat in 10 ani de soferie o singura amenda deci nu sunt o persoana rea.Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
danaszocs, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:38, 15 Martie 2010
Ar fi indicat sa va angajati avocat.
Daca nu va angajati avocat este posibil sa gresiti ce scrieti in decalaratie si apoi foarte greu se va putea indrepta greseala dvs.
Nu va bate nimeni acolo dar va poate ,,face" din pix, cum se spune.

avocat Claudiu Lascoschi
Multumesc pentru sfat.Aveti idee cat m-ar costa un avocat care sa ma ajute in aceasta problema?
In ce calitate ati fost citata?

In primul rand,trebuie sa va ganditi cum puteti dovedi cele afirmate de dvs,pentru a va discrimina ,in situatia unei eventuale incriminari a dvs.de catre organele de politie.
In al doilea rand,daca exista asemenea suspiciuni din partea dvs.,cel mai bine ar fi ca la audieri sa va prezentati alaturi de un avocat si sa nu dati nicio declaratie in lipsa acestuia..
Mult succes !
Difera de la avocat la avocat.
Parerea mea este ca trebuie sa va angajati un avocat care sa va ajute si sa va protejeze de abuzuri sau intimidari.
Duelurile psihologice exista si daca avocatul pierde duelul pierdeti si dvs.
Anchetatorii sunt buni psihologi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca am dosar penal???? laurentiuiasi laurentiuiasi salutare. in urma cu cativa ani am savarsit o infractiune de care binenteles nu sunt mandru. un fel de frauda mai bine spus.imediat , am plecat in spania sami ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala pentru inselaciune in comert b-i b-i buna ziua in decembrie am luat marfa de la o firma in val de 300000 ron achitand la inceput 30000ron iar restul era vorba sa l platesc in 30-60 zile pentru ... (vezi toată discuția)
Citare la alta adresa tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, In prezent sunt cercetat de sif pentru o inselaciune cu fila cec, eu am stins debitul care il aveam la furnizorul meu, cecul a ... (vezi toată discuția)