avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire pierduta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire pierduta

va supun atentiei o situatie inedita. socrul meu este singur la parinti. tatal sau a decedat de mai multi ani, iar dupa decesul sau nu s-a facut nici o succesiune. de curand a decedat si mama, iar dupa decesul acesteia a aflat ca mama sa a incheiat un act de vanzare pentru drepturile asupra intregii proprietati detinute impreuna cu tatal decedat. intrabarea mea este daca actul e legal( in lipsa succesiuni dupa tata)? si deasemenea ce mai poate face socrul meu pentru a intra in posesia drepturilor de mostenire.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 07:24, 16 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila vanzare unui imobil fara dezbaterea mostenirii? diana87 diana87 buna ziua! am si eu o nelamurire in legatura cu vanzarea unui apartament care este pe numele parintilor, iar unul dintre ei este decedat de 3 ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu poate fi dezmostenit? irinacristina irinacristina Buna ziua. Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati. Prietenul meu sta in Bucuresti impreuna cu parintii si sora lui. De cateva saptamani tatal lui il tot ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sotie doru58 doru58 Daca sotia este decedata si era mostenitoarea unei cote dintr-un teren si o casa(in provincie), impreuna cu alte trei surori si mama sa, dar intre timp a murit ... (vezi toată discuția)