avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bilet la ordin refuzat la plata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bilet la ordin refuzat la plata

Pt. un bilet la ordin refuzat la plata se poate face plangere penala impotriva asociatului/administratorului unei firme?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 14:50, 15 Martie 2010
care sunt motivele pentru care s-a facut refuzul la plata?...nu exista alta varianta de solutionare a problemei?
da pe latura penala poti face plingere pt inselaciune.
dar poti cere si pe latura civila investirea cu formula executorie.apoi sa-l pui in executare daca ai ce sai executi.
Inselaciunea nu se refera doar la cec? Intre parti exista intelegerea verbala de a se plati banii pe rand.
este pt orice instrument de plata ... inclusiv BO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare fila cec -urgent!!!! Moga Moga Va rog mult sa-mi dati urgent un sfat si anume: Cum pot solicita in baza unei file cec refuzate la plata, atat executarea silita a societatii cat si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala administrator societate just.rain just.rain Buna ziua, O societate comerciala a primit de la un client in schimbul marfii livrate un bilet la ordin. La data scadentei, banca a refuzat plata sumei ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin emis de o firma care a fost inchisa carami carami Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de ... (vezi toată discuția)