avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Elevii pot strange donatii in scoala?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Elevii pot strange donatii in scoala?

Buna ziua, sunt profesor...avem activitati de voluntariat la un adapost de caini comunitari...ma intereseaza daca putem strange donatii in scoala pentru a cumara hrana pentru caini?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:58, 16 Martie 2010
In raport de statutul juridic al adapostului ,teoretic este legal acordarea de ajutoare/donatii .
Ca si spatiu de strangere a fondurilor in incita unitatii de invatamant,poate sa creeze eventuale neajunsuri
Noi avem o comisie scolara de protectie a animalelor si un proiect aprobat de inspectorat...avem si un parteneriat cu o fundatie (ONG), in care este specificat faptul ca putem sa strangem diverse donatii prin intermediul lor...este de ajuns pentru ca elevii sa poata dona sume mici de bani (1 leu)...pentru a se cumpara hrana?
In conditiile mentionate ,cu proiect aprobat de inspectorat,cu precizarea expresa a utilizarii fondurilor rezultate,detineti cadrul legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie protectia animalelor ely_3n ely_3n Buna ziua, Va adresez mai multe intrebari din partea unei asociatii de protectie animalelor. In primul rand, as dori sa stiu ce se poate face in cazul ... (vezi toată discuția)
Muscat de caine Costica33 Costica33 [b]A intrat in vigoare legea care interzice hranirea cainilor pe linga blocuri?[/b]Am fost muscat de caine si vecinii mei au facut o crescatorie de caini linga ... (vezi toată discuția)
Fondul clasei este legal? MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua As vrea sa stiu daca este legal fondul clasei. Unui prieten i s-a cerut sa achite la gradinita 120 lei pentru acest fond. Va multumesc (vezi toată discuția)