avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... grupa I de munca dupa 01.04.2001
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

grupa I de munca dupa 01.04.2001

am lucrat din noiembrie 1982 pina in ianuarie 1998 la o firma[ IMA AIUD ]. am iesit in ordonanta de guvern nr 9/1997 si am stat pina in 5 iunie in somaj dupa care mam angajat la ofirma {SITI INDUSTRI AIUD firma italiana } in acelas profil[TURNATORIE DE OTEL FIIND MUNCITOR OTELAR] si am lucrat pina in 1 april 2001 in grupa 1 de munca.La1 april 2001 nea taiat grupa prin decret nr.261/2001 eu lucrind la aceias firma pina in1 ian 2008 cind sa inchis in aceleas conditi de munca avind drept la hrana la antidot (lapte) beneficiind de spor de munca grea si spor de toxic dar de grupa nu. AS PUTEA SPERA SAMI RECUPEREZ GRUPA 1 ADRESINDUMA AUTORITATILOR .UNDE TREBUIE SA MA ADRESEZ????????? VA MULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:35, 15 Martie 2010
1. Puteti sa va adresati ITM din judetul dvs.
2. Faptul ca ati beneficiat de antidot, spor de munca grea si spor de toxicitate nu va da dreptul, automat, la munca in conditii speciale.
3. Incadrarea in conditii speciale de munca se face la propunerea angajatorului si cu avizul ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru activitate in mediu toxic cancuta78 cancuta78 Buna ziua, am si eu o intrebare. tatal meu a lucrat la AUTOMOBILE DACIA din anul 1978-1984 la sectia turnatorie - bloc motor iar acum cand sa facem dosarul ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca sau conditii speciale? gabi_cgb gabi_cgb Am lucrat in perioada mai 1977 - 01/04/2001 si inscrisa in cartea de munca ca fiind considerata in grupa I de munca, dupa aprilie 2001 ni a mai fost ... (vezi toată discuția)
Criterii de acordare sporuri toxicitate cat woman cat woman De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci sunt angajatul Dep. Statistica repartizat in ... (vezi toată discuția)