avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema

Buna ziua,

ma voi duce la un interviu la o firma desore care am auzit ca tine oamenii doua saptamani ,apoi le da liber fara sa le mai dea banii pe perioada muncita.cum ma pot proteja,in afara faptului de a nu ma duce?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:27, 15 Martie 2010
cristian19792 a scris:

Buna ziua,

ma voi duce la un interviu la o firma desore care am auzit ca tine oamenii doua saptamani ,apoi le da liber fara sa le mai dea banii pe perioada muncita.cum ma pot proteja,in afara faptului de a nu ma duce?

Daca aveti informatii,conforma carora unitatea nu este serioasa ,legic ar fi sa renuntati
semnati un contract de munca pe durata determinata sau cu perioada de proba si specificati ca se plateste cu .... lei.
Nu lucrati fara contract de munca...desi , mai bine ar fi sa renuntati , deoarece daca nu va platesc, nici cu cim nu o vor face , iar sa-i dati in judecata nu stiu de renteaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe durata determinata in locul perioadei de proba marrianne marrianne Lucrez de 2 luni la o firma si ma aflu inca in asa zisa perioada de proba, care mi s-a spus la interviu ca va fi de 3 luni. Ideea este ca mi s-a facut contract ... (vezi toată discuția)
Nedeterminata / determinata ginnyy ginnyy 1.Pot incheia act aditional la un contract de munca pe durata nedeterminata prin care modific contractul intr-unul pe durata determinata? (fiind vorba si de o ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata LianaPin LianaPin Buna ziua, In cadrul unui contract de munca pe perioada determinata de 3 luni, pe care angajatorul il considera ca pe o perioada de proba, se poate renunta ... (vezi toată discuția)